Valpekurs

Å få en ny valp i huset kan være en utfordring selv for erfarne hundeeiere. I et valpekurs vil du bli kjent med din valp og lære deg å skape en god kontakt, forståelse og trygghet mellom valpen og deg.

Elverum hundeklubb har holdt valpekurs siden 1992 og vi vet av erfaring hvor viktig det er å få en god start med deres nye familiemedlem. Derfor vil vi på valpekurset jobbe med å skape en god kontakt, forståelse og trygghet mellom valp og hundefører.

Fra valpen kommer hjem begynner treningen for å få en sosial og hyggelig familiehund. Det er viktig å komme i gang tidlig med utdanningen slik at hunden blir en god samfunnsborger! Hunden er mest formbar i ung alder og starter vi tidlig, blir veien videre enklere!

Valpekurset er for valper fra ca 3 til ca 7 mnd. Valpekurset passer både for deg som vil ha en velfungerende familiehund og for deg som vil drive med en form for hundesport.

Kurset bygger på positiv innlæring med grenser som er enkle å forstå, både for hund og fører. Valp og eier får hjelp til å bli en harmonisk flokk som fungerer og mestrer hverdagen.

Vårt mål er at du og valpen skal ha det moro sammen! Vi har et stort fokus på at dere får et godt samarbeid. Har vi et godt samarbeid, vil innlæring av viktige øvelser være enklere å lære inn!

Kurset er lagt til rette for hele familien, både voksne og barn. Alle er velkommen!