VALPEKURS KURSET ER FULLT!

  • Startdato: 23.08.2022. 6 kurskvelder, Tirsdager
  • Sted: Elverum Hundeklubb
  • Pris: Medlemmer 1400,-, ikke-medlemmer 1750,-. Studentrabatt 20%.
  • Instruktør(er): Ole J. Grongan, Mona Volsdal
  • Tilgjengelige plasser: . Hvis interessen for dette kurset blir stor, vil klubbens medlemmer bli prioritert.

Hunden MÅ være vaksinert for å kunne delta på kurs i regi av EHK

KURSET ER FULLT;  VENTELISTE!!!! Enten dette er din første eller femte hund, kan det være lurt å få med seg et valpekurs. På våre valpekurs gjennomgår vi grunnleggende innlæringsteknikker for hvordan du på en best mulig måte kan få en lydig hund. Målet er å gi deg et verktøy slik at du får et grunnlag å jobbe videre med. Vi bruker positive innlæringsmetoder. Valpen må være vaksinert. Vi presiserer at valpene ikke kan holde på med trening hele kurskvelden. For at valpene skal kunne lære, så har hver enkelt valp korte økter. Dette øker også konsentrasjonen til den enkelte valp. For at deltagerne skal få best mulig utbytte av kursene, observerer deltagerne de andre valpene mens sin egen har en pause i bilen. Hunden være vaksinert for å delta på kurs i regi av EHK

Formål med kurset

Kurset skal gi hundeeierne en innføring i grunnleggende dressurøvelser og aktivisering av valper og unghunder. Deltakerne skal etter kurset på egen hånd kunne foreta innlæring av enkle momenter, både hverdagsdressur og enkle konkurranseøvelser.

Kurset passer for

Alle hundeeiere med hunder på valpestadiet, særlig førstegangshundeeiere og uerfarne hundeeiere. Valpekurs er absolutt å anbefale både for å lære hunden lydighet, for miljøtrening, sosialisering og for at du som eier får treffe andre valpeeiere og utveksle erfaringer og stifte nye bekjentskaper.