Nybegynnerkurs i Agillity. 1. – 2. oktober. Helgekurs VENTELISTE

  • Startdato: 01.10.2022.
  • Sted: Elverum Hundeklubb
  • Pris: Medlemmer 1400,-, ikke-medlemmer 1750,-. Studentrabatt 20%.
  • Instruktør(er): Tone Andresen, Sølvi Håberget
  • Tilgjengelige plasser: 8 . Hvis interessen for dette kurset blir stor, vil klubbens medlemmer bli prioritert.. Hvis interessen for dette kurset blir stor, vil klubbens medlemmer bli prioritert.

Hunden MÅ være vaksinert for å kunne delta på kurs i regi av EHK

Kurset starter kl: 10.00 begge dager. Krav: Hunden bør være 12 mnd ved kursstart og ha grunnleggende hverdagslydighet som: sitt, bli og komme på innkalling. Vi går gjennom alle hindre  som blir brukt i en agilitybane. Ved innlæring av felthinder og slalom er det kun 1 ute på banen av gangen. Så litt venting må påregnes.  Anbefaler alle å lese om de forskjellige hindrene/regler før kurs start Agilitystevner, regelverk 1.1.2018.pdf (nkk.no) Etter endt kurs er det mulig for alle som er medlem i klubben å trene på klubbens bane og på de faste onsdagstreningene, og få veiledning av mer erfarne utøvere. Hunden MÅ ha gyldig vaksinasjon for å delta på kurs i regi av EHK. Har du oppholdt deg på steder (f.eks utstilling) hvor hunden har vært eksponert for kennelhoste, eller andre smittsomme sykdommer, og/eller du mistenker at hunden er smittebærer; hold hund unna fellesaktivitet /andre hunder i ca 14 dager, for å unngå videre smitte.

Formål med kurset

Ha det gøy! Kjennskap til de forskjellige hindrene i en agilitybane. Oppleve læring og mestring med din hund.  

Kurset passer for

Agility passer for alle hunder – både store og små! Hunden må være frisk for å delta, da agility er en fysisk sport. Ta på deg joggeskoene og bli med, her blir det mye moro for både hund og eier Kurset går over en helg. Med en hundesport som agillity får hunden testet både den fysiske og mentale styrken sin, da det settes krav til disiplin, fart, konsentrasjon og oppmerksomhet. Agillity vil gi både deg og den firbente noe å bryne seg på. En må ha fullført agilty  nybegynnerkurs for å delta på agilitytrening i regi av Elverum Hundeklubb

Om instruktørene

Tone Andresen

Instruktør

Sølvi Håberget

Hjelpeinstr.