Nybegynnerkurs i agility

  • Startdato: 07.05.2022. 7.-8. mai 2022, Starter kl: 10.00 begge dager.
  • Sted: Elverum hundeklubb
  • Pris: Medlemmer 1400, ikke-medlemmer 1750. Studentrabatt 20%.
  • Instruktør(er): Tone Andresen, Sølvi Håberget
  • Tilgjengelige plasser: . Hvis interessen for dette kurset blir stor, vil klubbens medlemmer bli prioritert.

Hunden MÅ være vaksinert for å kunne delta på kurs i regi av EHK

Krav: Hunden bør være 12 mnd ved kursstart og ha grunnleggende hverdagslydighet som: sitt, bli og komme på innkalling. Vi går gjennom alle hindre  som blir brukt i en agilitybane. Ved innlæring av felthinder og slalom er det kun 1 ute på banen av gangen. Så litt venting må påregnes.  Anbefaler alle å lese om de forskjellige hindrene/regler før kurs start Agilitystevner, regelverk 1.1.2018.pdf (nkk.no) Etter endt kurs er det mulig for alle som er medlem i klubben å trene på klubbens bane og på de faste onsdagstreningene, og få veiledning av mer erfarne utøvereHunden MÅ ha gyldig vaksinasjon for å delta på kurs i regi av EHK. Har du oppholdt deg på steder (f.eks utstilling) hvor hunden har vært eksponert for kennelhoste, eller andre smittsomme sykdommer, og/eller du mistenker at hunden er smittebærer; hold hund unna fellesaktivitet /andre hunder i ca 14 dager, for å unngå videre smitte.  

Formål med kurset

Man må ha minimum nybegynnerkurs for å delta på agilitytrening i regi av Elverum Hundeklubb

Kurset passer for

Kurset passer for alle som har lyst til å prøve seg i hundesporten agility

Om instruktørene

Tone Andresen

Tone har trent agility i flere år. Hun har deltatt på mange kurs, konkurrert, og har holdt flere kurs i regi av EHK. Tone er meget flink til å tilpasse opplæringen til hver enkelt hund og fører.

Sølvi Håberget

Hun har trent agility  i flere år og har deltatt på flere kurs, og konkurrert . Sølvi er spesielt dyktig på felt innlæring.