Agility for viderekommende

  • Startdato: 14.05.2022. 14.-15. mai 2022.
  • Sted:
  • Pris: Medlemmer 1400, ikke-medlemmer 1750. Studentrabatt 20%.
  • Instruktør(er): Lena T. Haugen
  • Tilgjengelige plasser: . Hvis interessen for dette kurset blir stor, vil klubbens medlemmer bli prioritert.

Hunden MÅ være vaksinert for å kunne delta på kurs i regi av EHK

Agility er en utrolig artig sport, den passer for alle, uansett alder. Man trenger bare en hund  .Så meld dere på agility, bli med og ha det gøy sammen med hunden din Medlemmer av Elverum Hundeklubb vil først bli prioritert. Dette blir gøy folkens, fin kick start på sommer sesongen. Krav: Må ha gått nybegynner kurs og deltatt jevnlig trening. Max antall deltagere er 8.

Formål med kurset

Grunntrening, Handling, Hinderløsninger, gå igjennom banen sammen, se på de forskjellige løsningene, hvordan belønne på riktig måte .

Kurset passer for

Dette kurset passer for de som har gjennomført agility nybegynner kurs og som er i ferd med å starte i konkurranser eller har startet. Eller de som ønsker og bli bedre.

Om instruktørene

Lena T. Haugen

Lena er en allsidig hundeinstruktør med over 30 års erfaring,  hun er meget dyktig til  å tilpasse læring til hver enkel fører og hund. Lena konkurrerer i klasse 3 i både agility og hopp. Tidligere har hun vært aktiv i: Bruks klasse A , spor og rundering. Konkurrert i lydighet klasse 3 Norges Mester i Sledehund 4-spann, 6-spann , 12 -spann.