Videregående agilitykurs

Velkommen til helgekurs i videregående agility  🙂

Dette kurset passer for de som har gjennomført agility nybegynner kurs og som er i ferd med å starte i konkurranser eller har startet. Eller de som ønsker og bli bedre.

Krav:  Må ha gått nybegynner kurs og deltatt jevnlig trening .

Instruktør: Lena T. Haugen

Lena er en allsidig hundeinstruktør med over 30 års erfaring,  hun er meget dyktig til  å tilpasse læring til hver enkel fører og hund. Lena konkurrerer i klasse 3 i både agility og hopp. Tidligere har hun vært aktiv i: Bruks klasse A , spor og rundering. Konkurrert i lydighet klasse 3 Norges Mester i Sledehund 4-spann, 6-spann , 12 -spann.

Dato: 14.-15. mai 2022.

Pris:

1.400,- kr for klubbens medlemmer og

1.750,- kr for andre.

Max antall deltagere er 8.

På kurset vil det bli fokusert på:

Grunntrening, Handling, Hinderløsninger, gå igjennom banen sammen, se på de forskjellige løsningene, hvordan belønne på riktig måte .
Agility er en utrolig artig sport, den passer for alle, uansett alder. Man trenger bare en hund 🙂 .Så meld dere på agility, bli med og ha det gøy sammen med hunden din Medlemmer av Elverum Hundeklubb vil først bli prioritert. Dette blir gøy folkens, fin kick start på sommer sesongen.

Klubbens medlemmer vil bli prioritert ved mange påmeldte.

Påmelding innen 22.april 2022

Påmeldingsskjema