Informasjonskveld om anskaffelse av valp

GÅR DU ELLER NOEN DU KJENNER MED PLANER OM Å KJØPE VALP?

Da håper vi å se dere på en informasjons-kveld den 20 april klokken 18.00. Møtet er gratis og vil befinne seg i Elverum sentrum(sted kommer så fort det er i boks).Klubben skal ha en informasjonskveld for de som tenker på å kjøpe valp i håp om å gjøre det litt lettere å vite hvordan man går frem. Flere oppdrettere vil være der med tips og råd. Hva bør man se etter? Vi har medlemmer som vil fortelle om sine erfaringer i å finne valp. Instruktører vil være der for å gi tips om trening og lovverk. Vi vil prate om: Raser(valg av rase/egenskaper), lovverk og litt om hva en hund trenger og koster. Her vil det så klart være åpent for spørsmål underveis. Målet er å kunne gjøre valget av valp lettere! Bindene påmelding sendes til klubbens leder:
Berit S. Jynge på e-post: jynge@online.no eller mobil: 451 00 455Mvh Elverum Hundeklubb🐾