Klubbmesterskap i agility

Velkommen til klubbmesterskap i agility

Klubben inviterer til uoffisielt agilitystevne
onsdag 20 september kl 18.00. Oppmøte senest 17.30.
Dommer: Kari Mette Bergendahl.

Det blir blåbærklasse, åpen hopp og åpen agility. Blåbærklassen er KUN for hunder som ikke har startet offisiell konkurranse. Hunder som ikke har startet tidligere kan velge mellom å gå blåbær eller åpen. Det er ikke mulig å starte i både blåbær og åpen klasse med samme hund.
Påmelding sendes til: s-pette@online.no. Merkes med «uoff.stevne Elverum». Husk å skrive på navn på fører og hund, klasse og størrelse. Påmelding innen: 19/9 kl 24:00. Det er kun medlemmer av EHK som kan bli klubbmester. Grunnet lyshorhold må vi desverre sett en begrensing på 60 startende.
50,- pr løp, betales på stevnedagen. Husk kontanter. Det blir salg av kaker, brus og lodd.
Grunnet lysforhold må vi sette maks deltagere til 60 hunder.