Valpekurs II

Valpekurs, 2 helger

Kursdager: Vi lar kurset gå over to helger

Lørdag 12. sept  kl 10:00 – 13:00

Søndag 13. sept kl 13:00 – 16:00

Lørdag 19. sept kl 10:00 – 13:00

Søndag 20. sept kl 13:00 – 16:00

Kurset holdes ved Bjølsethagen Hundehotell, Bjølsetgrenda.

Enten dette er din første eller femte hund, kan det være lurt å få med seg et valpekurs.   På våre valpekurs gjennomgår vi grunnleggende innlæringsteknikker for hvordan du på en best mulig måte kan få en lydig hund. Målet er å gi deg et verktøy slik at du får et grunnlag å jobbe videre med.

Vi bruker positive innlæringsmetoder. Valpen må være vaksinert.

Valpekurs er absolutt å anbefale både for å lære hunden lydighet, for  miljøtrening, sosialisering og for at du som eier får treffe andre valpeeiere og utveksle erfaringer og stifte nye bekjentskaper.

Formål med kurset:

Kurset skal gi hundeeierne en innføring i grunnleggende dressurøvelser og aktivisering av valper og unghunder. Deltakerne skal etter kurset på egen hånd kunne foreta innlæring av enkle momenter, både hverdagsdressur og enkle konkurranseøvelser.

For hvem:

Alle hundeeiere med hunder på valpestadiet, særlig førstegangshundeeiere og uerfarne  hundeeiere.

Hva koster kurset:

1400,- kr for klubbens medlemmer    1750,- kr for ikke medlemmer av EHK

Studentrabatt 20%.  Studenter m/medl.skap i EHK kr. 1120,- Ikke medlem av EHK kr 1400,-

Påmelding innen 10. sept. 2020

Trykk her for påmelding