Valpekurs

28. august 2018

Kurset går over 6 tirsdagskvelder

ikke kurs tirsdag 4. sept

Enten dette er din første eller femte hund, kan det være lurt å få med seg et valpekurs. På våre valpekurs gjennomgår vi grunnleggende innlæringsteknikker for hvordan du på en best mulig måte kan få en lydig hund. Målet er å gi deg et verktøy slik at du får et grunnlag å jobbe videre med. Vi bruker positive innlæringsmetoder. Valpen må være vaksinert.

Vi presiserer at valpene ikke kan holde på med trening hele kurskvelden. For at valpene skal kunne lære, så har hver enkelt valp korte økter. Dette øker også konsentrasjonen til den enkelte valp. For at deltagerne skal få best mulig utbytte av kursene, observerer deltagerne de andre valpene mens sin egen har en pause i bilen.

Les også om å ha valp hos Norsk kennelklubb

Valpekurs er absolutt å anbefale både for å lære hunden lydighet, for miljøtrening, sosialisering og for at du som eier får treffe andre valpeeiere og utveksle erfaringer og stifte nye bekjentskaper.

Formål med kurset:

Kurset skal gi hundeeierne en innføring i grunnleggende dressurøvelser og aktivisering av valper og unghunder. Deltakerne skal etter kurset på egen hånd kunne foreta innlæring av enkle momenter, både hverdagsdressur og enkle konkurranseøvelser.

For hvem:

Alle hundeeiere med hunder på valpestadiet, særlig førstegangshundeeiere og uerfarne hundeeiere.

Minimum antall deltagere for at kurset skal gjennomføres er 4 ekvipasjer.

Instruktør:  Klubbens instruktører

Hunden være vaksinert for å delta på kurs i regi av EHK

Påmelding til kurset innen 19. august 2018

Pris:

1400,- kr for klubbens medlemmer

1750,- kr for ikke medlemmer

Studentrabatt 20%.  Studenter m/medl.skap i EHK kr. 1120,- Ikke medlem av EHK kr 1400,-

Gå til påmeldinggskjema