Valpekurs

logo-ehk-uten-tekst-med-2-farger.jpgNeste kurs starter:

Feb/mars 2018

Kurset går over 6 tirsdagskvelder

Enten dette er din første eller femte hund, kan det være lurt å få med seg et valpekurs. På våre valpekurs gjennomgår vi grunnleggende innlæringsteknikker for hvordan du på en best mulig måte kan få en lydig hund. Målet er å gi deg et verktøy slik at du får et grunnlag å jobbe videre med. Vi bruker positive innlæringsmetoder. Valpen må være vaksinert.

Les også om å ha valp hos Norsk kennelklubb

Valpekurs er absolutt å anbefale både for å lære hunden lydighet, for miljøtrening, sosialisering og for at du som eier får treffe andre valpeeiere og utveksle erfaringer og stifte nye bekjentskaper.

Formål med kurset:

Kurset skal gi hundeeierne en innføring i grunnleggende dressurøvelser og aktivisering av valper og unghunder. Deltakerne skal etter kurset på egen hånd kunne foreta innlæring av enkle momenter, både hverdagsdressur og enkle konkurranseøvelser.

For hvem:

Alle hundeeiere med hunder på valpestadiet, særlig førstegangshundeeiere og uerfarne hundeeiere.

Minimum antall deltagere for at kurset skal gjennomføres er 4 ekvipasjer.

Instruktør:

Pris: