RUNDERINGSKURS FOR NYBEGYNNERE OG LITT ØVEDE

Instruktør: Sylvi Nilsen
Sylvi er Trinn 2 instruktør – bruks. Instruktør og dommer i Norske Redningshunder. Hun har vært instruktør for NBF Sølen de siste årene.
Sylvi har ført frem norsk og svensk brukshund-champion, samt godkjent redningshund. Gjort flere funn i redningsarbeid.
Konkurranse; vært i Elite LP med tidligere hund.

Med nåværende hund: 3x NM brukshund kvalifiseringer – spor og rundering.
2x 3.plass i Challenge.
Hun var i  2018 på det norske landslaget som deltaker i Nordisk mesterskap bruks i Finland.
I tillegg har hun jobbet mye med mentalitet, teste og lese hund.

Når:  Første kurskveld 30. april,kl 18.00

Øvrige kurskvelder 2. mai, 15. mai, 28. mai, og 29. mai

Kursets formål er at deltakerne etter endt kurs skal ha kunnskap om rundering med bruk av positive treningsmetoder.

Deltakerne skal få kunnskap om søksmønster, overvær/fert/vind, melding, figurant, belønning og hvordan man får en optimal treningsøkt.

Krav:
For å kunne delta må hundene ha apportering el
ler halsmelding på plass

Første kurskveld starter kl 18.00, med gjennomgang av teori, og kontroll av apportering eller melding, så ta med hund på første kurskveld.

De 4 neste kveldene blir i skogen, sted avtales på første kurskveld, oppstart på disse kveldene blir kl 16.30

Maks 5 deltagere

Pris kr.1400,- for medlemmer