Påmeldingsskjema

Du vil motta en bekreftelse på e-post at påmeldingen er mottatt.

Verifisering

Sjekk din E-post konto «Spam/søppelpost» mappe for  være sikker på at vår E-post ikke har havnet der.

Husk å marker oss som «Ikke søppelpost/spam» for å sikre at du får alle viktige E-post fra Elverumhundeklubb.

Skulle du få eventuelle problemer med å få sendt påmeldingen. kan du ta kontakt med Ole J. Grongan på tlfnr 90923917

Jeg samtykker til at Elverum Hundeklubb kan behandle mine personopplysninger for å administrere min deltakelse på kurs og arrangementer. Jeg er kjent med at det er frivillig å samtykke, og at jeg når som helst etter avsluttet arrangement kan trekke mitt samtykke tilbake.

Jeg samtykker til
– At Elverum Hundeklubb lagrer mine personopplysninger – se samtykke til behandling av personopplysninger
– Å motta invitasjoner og e-post/sms for å håndtere meg som deltaker