Lydighetskurs

Helgekurs:

3-4 oktober 2020

Mål:

Kurset bygger på hver ekvipasjes utgangspunkt. Ekvipasjene skal lære ulike metoder de kan bruke for å perfeksjonere de øvelsene de trenger hjelp til.

Målgruppe:

Kurset er for de litt viderekomne og som har et ønske om å komme litt videre med lydighetstrening med hunden sin.

Antall deltakere:

Min 4 deltakere.

Maks 6  deltakere.

Eventuelle merknader:

Det arbeides med en og en hund og eier. Man tar utgangspunkt i hva de enkelte ønsker å videreutvikle/perfeksjonere. Det benyttes positive innlæringsmetoder, som fører frem til perfeksjonering av momenttrening og øvelser.

Forkunnskaper: Deltagerne bør ha bronsemerkeøvelsene inne.

Instruktøren tilpasser læring til hver enkelt hund og eier.

Instruktør:  Marianne Warø

Hunden MÅ være vaksinert for å være med på kurs i regi av EHK

Pris   kr 1400,- for klubbens medlemmer og ikke medlemmer av Elverum Hundeklubb er prisen kr 1750,-

Studentrabatt 20%.  Studenter m/medl.skap i EHK kr. 1120,- Ikke medlem av EHK kr 1400,-

Gå til påmeldingsskjema

Om det skulle bli mange som ønsker å delta på dette kurset, vil klubbens medlemmer bli prioritert.