Kurs

Valpekurs Høst 2019

Kurset er nå fullt, kan settes på venteliste

Kursstart: 20. august 2019

Sporkurs

Kursstart 21/8 6 kvelder

Hverdags-lydighet kurs

Pga den smittsomme sykdommen blant hunder, må vi utsette kursstart for dette kurset til
22. oktober.

Rallylydighet-kurs Kl 1 Elite

Kursdato: Avlyst

Helgekurs 21. – 22. sept

Grunnlegg lydighet

Kursstart: Avlyst pga for få påmeldte

15. oktober 2019

Elverum hundeklubb er en bruksklubb uansett hunderase, og  vi har som mål  å være en klubb for alle uansett om man ønsker å ha en sofahund eller konkurrere.

Valper lærer fort, men pass på at treningen hele tiden må gjøres lystbetont og positiv samt tilpasses valpens alder og utviklingsstadium.

Husk at lydighet bygger på samarbeid og gjensidig forståelse. Dette er grunnlaget for et positivt hundehold hvor du og hunden vil få gjensidig glede av hverandre. Dressurkurs er nyttig både for deg og hunden din, enten du er nybakt hundeeier eller du har erfaring med hund fra tidligere.

Man lærer alltid noe nytt på kurs. Det er positivt for hunden å lære å omgås andre hunder, og ikke minst er det også lærerikt og sosialt for deg som hundeeier.

Kursene er organisert slik at flere av dem bygger på hverandre. Uansett hva du har lyst til å gjøre med hunden din, anbefaler vi derfor at man starter med valpekurs.

For å sikre oss god, gjennomgående kvalitet på våre kurs bruker vi NKK utdannede instruktører. Vi arrangerer også jevnlige instruktørmøter og videreutviklingskurs for våre instruktører i tillegg til kvalitetskontroll av våre kurs for å sikre kursdeltagere et godt tilbud.