Kurs

Valpekurs Våren 2020

Kursstart

14. april 2020.

Ny dato, utsatt pga isete og sørpete bane

OBS    14.april 2020     OBS

KURSET ER AVLYST

 

Dette kurset er ved Elverum Hundeklubb

Lydighets kurs

Kursstart

20. februar 2020

Dette kurset er i Hundehallen, Braskereidfoss.

Hverdags-lydighet kurs

Nytt kurs våren 2020 

Rally-lydighet

Helgekurs

24.-26. april

Elverum Hundeklubb

KURSET ER AVLYST

Nybegynner kurs i agility

Helgekurs

UTSATT TIL HØSTEN

23.-24. mai 2020

Elverum Hundeklubb

Runderings-kurs

14. april 2020

KURSET ER AVLYST

Elverum hundeklubb er en bruksklubb uansett hunderase, og  vi har som mål  å være en klubb for alle uansett om man ønsker å ha en sofahund eller konkurrere.

Valper lærer fort, men pass på at treningen hele tiden må gjøres lystbetont og positiv samt tilpasses valpens alder og utviklingsstadium.

Husk at lydighet bygger på samarbeid og gjensidig forståelse. Dette er grunnlaget for et positivt hundehold hvor du og hunden vil få gjensidig glede av hverandre. Dressurkurs er nyttig både for deg og hunden din, enten du er nybakt hundeeier eller du har erfaring med hund fra tidligere.

Man lærer alltid noe nytt på kurs. Det er positivt for hunden å lære å omgås andre hunder, og ikke minst er det også lærerikt og sosialt for deg som hundeeier.

Kursene er organisert slik at flere av dem bygger på hverandre. Uansett hva du har lyst til å gjøre med hunden din, anbefaler vi derfor at man starter med valpekurs.

For å sikre oss god, gjennomgående kvalitet på våre kurs bruker vi NKK utdannede instruktører. Vi arrangerer også jevnlige instruktørmøter og videreutviklingskurs for våre instruktører i tillegg til kvalitetskontroll av våre kurs for å sikre kursdeltagere et godt tilbud.