Kurs

Valpekurs

Kursstart

17. august 2021 

Dette kurset er ved Elverum Hundeklubb

Lydighetskurs

kursstart 

 23. august 2021

kurser går over 6 kvelder

Kurset holdes hos Bjølsetgrenda Hundehotell

 

Nybegynner kurs i agility

 

Helgekurs

28. – 29. august 2021 

Dette kurset er ved Elverum Hundeklubb

Hverdags-lydighet

Kursstart

Høsten 2021 

Dette kurset er i Elverum sentrum

Rallylydighet-kurs

Helgekurs

Ikke fastsatt dato 2021

Kurset er ved Elverum Hundeklubb

 

Andre kurs klubben planlegger.

2020 ble ikke helt som vi hadde tenkt, vi prøver å få igang disse kursene 2021

Konkurransenerver

Blodspor

Tapt apport

Det vil komme mer utfyllende info når klubben har fått mere detaljer på plass.

Elverum hundeklubb er en bruksklubb uansett hunderase, og  vi har som mål  å være en klubb for alle uansett om man ønsker å ha en sofahund eller konkurrere.

Valper lærer fort, men pass på at treningen hele tiden må gjøres lystbetont og positiv samt tilpasses valpens alder og utviklingsstadium.

Husk at lydighet bygger på samarbeid og gjensidig forståelse. Dette er grunnlaget for et positivt hundehold hvor du og hunden vil få gjensidig glede av hverandre. Dressurkurs er nyttig både for deg og hunden din, enten du er nybakt hundeeier eller du har erfaring med hund fra tidligere.

Man lærer alltid noe nytt på kurs. Det er positivt for hunden å lære å omgås andre hunder, og ikke minst er det også lærerikt og sosialt for deg som hundeeier.

Kursene er organisert slik at flere av dem bygger på hverandre. Uansett hva du har lyst til å gjøre med hunden din, anbefaler vi derfor at man starter med valpekurs.

For å sikre oss god, gjennomgående kvalitet på våre kurs bruker vi NKK utdannede instruktører. Vi arrangerer også jevnlige instruktørmøter og videreutviklingskurs for våre instruktører i tillegg til kvalitetskontroll av våre kurs for å sikre kursdeltagere et godt tilbud.