Bronsemerke-/ Appellmerke kurs i lydighet

Lyst til å lære grunnleggende lydighet – med et mål i sikte?

Bronsemerket, eller appellmerkeprøven, er en uoffisiell lydighetsprøve der hundene prøves en og en. Bronsemerkeprøven består av øvelsene tannvisning, lineføring, innkalling, dekk fra holt, stå under marsj og enkelt dekk ett minutt. Alle disse øvelsene poengsettes fra 5 til 10 – eller 0 dersom hunden underkjennes i øvelsen. I tillegg gis det poeng for helhetsinntrykk. For å få appellmerket må hunden bestå alle øvelsene, dvs. få minst 5 poeng på alle øvelser.

appelmerkeNår: Kursstart 8. januar  2019
Hver kurskveld er fra kl 18:00 – 20.00

Varighet:
Kurset vil gå over 7 tirsdagskvelder + kvelden prøven skal avholdes (totalt 8 kurskvelder)

Hvor:
Kurset vil bli avholdt i Hundehallen, Braskereid, Rudsveien 730, ca 28 km sør for Elverum sentrum .
Her er det oppvarmet hall med god belysning.

Formålet med dette kurset:
Lære øvelsene slik at man kan bestå appellmerke/ bronsemerke ihht NKKs regler
Øvelser som læres på dette kurset:

• Tannvisning/tilgjengelighet
  • Lineføring
  • Dekk fra holdt
  • Innkalling fra sitt
  • Stå under marsj
  • Enkelt dekk i ett minutt

For hvem:
Hundeførere med hunder fra ca. 1 års alder. som har gjennomført valpekurs/grunnkurs eller tilsvarende. Minimum kunnskaper er at hunden kan sitte, ligge/dekk og komme på innkalling.
Dette er et kurs som krever en god del egeninnsats mellom kurskveldene.

Kurset avsluttes med en merkeprøve

Instruktører: Mona Volsdal og Berit Jynge

Hunden ha gyldig vaksinasjon for å delta på kurs i regi av EHK

Pris:
2100,- for klubbens medlemmer
2600,- for de som ikke er medlem av EHK
Studentrabatt 20%.:  Studenter m/medl.skap i EHK kr. 1680,- Ikke medlem av EHK kr 2080,-

Ved mindre enn 6 deltagere vil kurset bli avlyst.
Hvis interessen for dette kurset blir stor, vil klubbens medlemmer bli prioritert.

Påmelding innen 1. januar 2019