Hvorfor trene i klubb

Elverum Hundeklubb er en frivilig hundeklubb som arbeider for å fremme et ansvarlig hundehold i samfunnet, og for å fremme mulighetene for aktivitet med hund. Elverum Hundeklubb er en inkluderende hundeklubb som tar imot nye medlemmer med glede. Vi treffes ikke bare for å trene hund, ofte også bare slå av en prat og møte likesinnede.

Å trene i en hundeklubb byr på mange fordeler. Når man får en valp i hus kan dette by på mange utfordringer, og et valpekurs vil være av stor betydning. Men et valpekurs varer som regel bare mellom 6 og 8 uker. Hos oss kan du etter valpekurset være med på miljøtrening. Støter du på problemer har vi dyktige instruktører og medlemmer som kan være til hjelp.

Hvis du har en voksen hund som trenger trening eller trenger sosialisering med andre hunder er våre mandagstreninger et fint sted å begynne.

I Elverum Hundeklubb blir du en del av et aktivt hundemiljø. Vi har også medlemmer som trener aktivt lydighet, bruks, spor, rundering, rallylydighet osv. Alle fellestreningene våre og de fleste aktiviteter er gratis for klubbens medlemmer.