Rallylydighet for nybegynnere.

4 kurskvelder

8. – 9. mars 2022  og 15. – 16. mars 2022

kl 18:00 ved klubben alle kurskveldene

Formålet med dette kurset:

Formålet med kurset er å gi deltagerne en grunnleggende innføring i RallyLp . Ønsker du å aktivisere hunden din med en morsom og positiv aktivitet. Da er dette noe for deg enten du ønsker å konkurrere eller bare gjøre noe morsomt sammen med hunden din.

En vil gå i gjennom regelverket og alle skilt i kl 1 og 2.

Treningsmetoder, tips og belønning er selvsagte temaer

For hvem:

Kurset er for alle som ønsker å lære mer om RallyLp og er en fin måte å aktivisere både hund og eier på. Passer for alle hunder uansett rase / type

– forkunnskaper er ikke nødvendig, men du får mer ut av kurset om hunden følger deg ved fot og kan sitt og ligg.

Instruktør:  Linn Mariell og Elisabeth Midtlie

Hunden være vaksinert for å delta på kurs i regi av EHK

Pris   kr 1150,- for klubbens medlemmer og ikke medlemmer av Elverum Hundeklubb er prisen kr 1350,-

Studentrabatt 20%.  Studenter m/medl.skap i EHK kr. 1120,- Ikke medlem av EHK kr 1400,-

Påmeldingsskjema       Innen 8. februar 2022

Hvis interessen  for dette kurset blir stor, vil klubbens medlemmer bli prioritert.