Helgekurs i Rallylydighet for nybegynnere og øvet

Helgekurs

Kurset er avlyst

Formålet med dette kurset:

Formålet med kurset er å gi deltagerne en grunnleggende innføring i RallyLp . Ønsker du å aktivisere hunden din med en morsom og positiv aktivitet. Da er dette noe for deg enten du ønsker å konkurrere eller bare gjøre noe morsomt sammen med hunden din.

En vil gå i gjennom det nye regelverket og alle skilt i kl 1 og 2.

Treningsmetoder, tips og belønning er selvsagte temaer

For hvem:

Kurset er for alle som ønsker å lære mer om RallyLp og er en fin måte å aktivisere både hund og eier på. Passer for alle hunder uansett rase / type

Instruktør:  Lillann Petlund

Har holdt på med Rallylydighet siden 2013 og har konkurrert i alle klasser. Er godkjent Rallylydighetsinstruktør av Norsk Rallylydighetsklubb.

Hunden være vaksinert for å delta på kurs i regi av EHK

Pris   kr 1400,- for klubbens medlemmer og ikke medlemmer av Elverum Hundeklubb er prisen kr 1750,-

Studentrabatt 20%.  Studenter m/medl.skap i EHK kr. 1120,- Ikke medlem av EHK kr 1400,-

Påmeldingsskjema       Innen 10. august 2020

Hvis interessen  for dette kurset blir stor, vil klubbens medlemmer bli prioritert.