Bruks Rundering

Kurshelg den 11.6 – 13.6. 2021

kl 09:30 – 15:30 hele helgen.

Deltagere vil få nærmere beskjed hvor de skal møte første kursdag.

Hundefører skal lære hva øvelsen rundering går ut på samt innlæringsprinsipper. Hundefører skal kunne sette hunden i gang med øvelsen. Etter endt kurs skal deltakerne ha kunnskaper om; hva rundering er, søksmønster, overvær/duft/vind, figurant, belønning, hvordan få en optimal treningsøkt, hvordan lese hunden, blindslag/hvordan gå ned i frekvens uten å miste motivasjon, problemer som kan oppstå.

Kurset er ment for:

Alle som ønsker å aktivisere hunden sin med søk av gjenstander og ekvipasjer og som ønsker å starte i NBF sitt bruksprogram. Nybegynnere som ønsker å være med på aktiviteter med sin hund.

Kurset er både for nybegynnere og vidrekomne. Kurset blir lagt opp etter forkunnskapene.

Ett krav for deltagelse er, at hunden kan apportering (hente og bringe en gjenstand)

Instruktør: Inger Østlie
Pris: 1800,-/medlemmer – 2200,-/ikke medlemmer

Påmelding:

Jeg ønsker å melde meg på dette kurset