Bli medlem

Det er mange gode grunner til å være medlem i en hundeklubb. Enten du trener aktivt med hund eller du har anskaffet deg hund som turkamerat og familiemedlem så har du nytte av et medlemsskap. Det er sosialt å treffe andre hundeeiere, trene sammen og ikke minst kan du få hjelp til å løse små eller store hverdagsproblemer.

Gå til innmelding på NKK sin webside

Hos oss har du mulighet til å være med på miljøtrening hver mandag. Godt for deg og hunden!
Har du større ambisjoner, eller rett og slett ønsker å aktivisere hunden utover vanlig turgåing, bli med på en av aktivitetsgruppene! Finn den aktiviteten som passer for dere, enten det er bruks, agility eller lydighet.

Aktiviteter
Alle medlemmer får rabatt på kurs. Kurs av forskjellig slag holder vi jevnlig hele året. Følg med på aktivitetskalender og kursplan. Det er sikkert et kurs som passer for deg og din hund. Hvis ikke, er vi åpne for innspill på nye aktiviteter og kurs.
Medlemskontigent
Elverum Hundeklubb (EHK) er tilknyttet Norsk Kennel Klub (NKK). Det betyr at en grunnkontigent, kr 190,-, går til NKK, og kr 400,- går til Elverum Hundeklubb. Totalt betaler du kr 590,-. Er du medlem i flere klubber tilknyttet NKK, betaler du kun en grunnkontigent til NKK.

Som medlem i EHK får du tilsendt Hundesport hver måned og vårt medlemsblad, Rapport, 2 ganger i året.

Oppdater kontaktinfo på nkk.no

Hvis du flytter, husk å oppdatere kontaktinformasjon din i NKKs register.

Gå inn på MinSide  til Norsk Kennel Klubb gjør selv de nødvendige endringer.

(Vårt medlemsregister baserer sine opplysninger på kontaktinfo fra NKKs register.)