Agility helgekurs

Velkommen til

Nybegynnerkurs i agility

Kursholder: Tone Andresen og Sølvi Håberget

Dato:  7.-8. mai 2022, Starter kl: 10.00 begge dager.

Pris: 1.400,- kr for klubbens medlemmer og 1.750,- kr for andre.

Max antall deltagere er 8.

Krav: Hunden bør være 12 mnd ved kursstart og ha grunnleggende hverdagslydighet som: sitt, bli og komme på innkalling.

Kursholder: Tone AndresenTone har trent agility i flere år. Hun har deltatt på mange kurs, konkurrert, og har holdt flere kurs i regi av EHK. Tone er meget flink til å tilpasse opplæringen til hver enkelt hund og fører.

Kursholder: Sølvi Håberget.

Hun har trent agility  i flere år og har deltatt på flere kurs, og konkurrert .

Sølvi er spesielt dyktig på felt innlæring.

Vi går gjennom alle hindre  som blir brukt i en agilitybane. Ved innlæring av felthinder og slalom er det kun 1 ute på banen av gangen. Så litt venting må påregnes.  Anbefaler alle å lese om de forskjellige hindrene/regler før kurs start Agilitystevner, regelverk 1.1.2018.pdf (nkk.no)

Etter endt kurs er det mulig for alle som er medlem i klubben å trene på klubbens bane og på de faste onsdagstreningene, og få veiledning av mer erfarne utøvereHunden MÅ ha gyldig vaksinasjon for å delta på kurs i regi av EHK.
Har du oppholdt deg på steder (f.eks utstilling) hvor hunden har vært eksponert for kennelhoste, eller andre smittsomme sykdommer, og/eller du mistenker at hunden er smittebærer; hold hund unna fellesaktivitet /andre hunder i ca 14 dager, for å unngå videre smitte.

Påmeldingsfrist 15.april 2022

Påmelding her