Agility – Nybegynner

Agility er en sport med fart, spenning, disiplin og masse moro!!

Nybegynnerkurset er for deg som ønsker å begynne å trene agility, eller for å se om dette kan være en aktivitet som passer for deg og din hund.

Sted: Elverum hundeklubb

Dato: 28.-29. august 2021
                                             Lørdag kl  9.30 til 14.00                                                                       Søndag kl:10.00 til 14/15.00

Pris: kr 1.400 for klubbens medlemmer, kr 1.750 for ikke-medlemmer
Det gis 20% rabatt til skoleungdom/studenter (ved fremvisning av studentkort)
Påmeldingsfrist og betalingsfrist: fredag 20. august
Minimum 5 deltakere, maks 6 deltakere.
Påmelding her

Kursholder: Tone Andresen
Tone har trent agility i flere år. Hun har deltatt på mange kurs, konkurrert, og har holdt flere kurs i regi av EHK. Tone er meget flink til å tilpasse opplæringen til hver enkelt hund og fører.

Vi går gjennom alle hindre  som blir brukt på en agilitybane. Ved innlæring av felthinder og slalom er det kun 1 ute på banen av gangen. Anbefaler aller lese om de forskjellige hindrene/regler på Agilitystevner, regelverk 1.1.2018.pdf (nkk.no) i forkant av kurset.

Etter endt kurs er det mulig for alle som er medlem i klubben å trene på klubbens bane på de faste onsdagstreningene, og få veiledning av mer erfarne utøvere.

Hunden må være minimum 10  – 12 måneder ved kursstart, og ha grunnleggende hverdagslydighet.
For å få best mulig utbytte av kurset er det en fordel at hunden kan prøve de ulike hindrene uten å være i bånd. Det en stor fordel at den kan komme på innkalling.

Hunden MÅ ha gyldig vaksinasjon for å delta på kurs i regi av EHK.
Har du oppholdt deg på steder (f.eks utstilling) hvor hunden har vært eksponert for kennelhoste, eller andre smittsomme sykdommer, og/eller du mistenker at hunden er smittebærer; hold hund unna fellesaktivitet /andre hunder i ca 14 dager, for å unngå videre smitte