Agility – Nybegynner

Agility er en sport med fart, spenning, disiplin og masse moro!!

Nybegynnerkurset er for deg som ønsker å begynne å trene agility, eller for å se om dette kan være en aktivitet som passer for deg og din hund.

Dato: 11.-12. mai 2019
Tid: Oppstart kl 10.00 begge dager
Sted: Elverum hundeklubb

Pris: kr 1.400 for klubbens medlemmer, kr 1.750 for ikke-medlemmer
Det gis 20% rabatt til skoleungdom/studenter (ved fremvisning av studentkort)
Påmeldingsfrist: fredag 3.mai
Minimum 4 deltakere, maks 6 deltakere.
Påmelding her

Kursholder: Tone Andresen
Tone har trent agility i flere år. Hun har deltatt på mange kurs, konkurrert, og har holdt flere kurs i regi av EHK. Tone er meget flink til å tilpasse opplæringen til hver enkelt hund og fører.

Vi går gjennom innlæring av ulike hindre og apparater som blir brukt på en agilitybane.

Etter endt kurs er det mulig for alle som er medlem i klubben å trene på klubbens bane på de faste onsdagstreningene, og få veiledning av mer erfarne utøvere.

Hunden må være minimum 10  – 12 måneder ved kursstart, og ha grunnleggende hverdagslydighet.
For å få best mulig utbytte av kurset er det en fordel at hunden kan prøve de ulike hindrene uten å være i bånd. Det en stor fordel at den kan komme på innkalling.

Hunden MÅ ha gyldig vaksinasjon for å delta på kurs i regi av EHK.
Har du oppholdt deg på steder (f.eks utstilling) hvor hunden har vært eksponert for kennelhoste, eller andre smittsomme sykdommer, og/eller du mistenker at hunden er smittebærer; hold hund unna fellesaktivitet /andre hunder i ca 14 dager, for å unngå videre smitte!