Klubbmesterskap i bruks

ELVERUM HUNDEKLUBB arrangerer

KLUBBMESTERSKAP I BRUKS 2019

Info vedr. klubbmesterskapet i brukshundsport SPOR

Alle som ønsker å delta i Elverum hundeklubb (EHK) sitt klubbmesterskap i spor må sende en påmelding for å delta. Klubbmesterskapet blir avholdt sammen med et offisielt stevne, som er utlyst i «terminlisten» for Brukshundprøver (NBF) stevner hos NKK.

Påmelding til mailadresse: beskogen@hotmail.com  – påmeldingsfrist: 17.08.19

Påmeldingen skal inneholde følgende info:

• Førers navn, adresse og telefon nr. / mailadresse.
  • Hundens navn, rase, kjønn og fødselsdato samt registrerings nr.
  • Hvilken klubb man starter for. Hvis man skal delta i klubbmesterskapet for EHK, må man være medlem i EHK, og ha vært det hele dette året (2019).

Da dette også er et offisielt stevne kan hvem som helst melde seg på og delta, men det er kun de som er medlem i EHK som konkurrerer om klubbmesterskapet. Det vil bli utdelt premie som klubbmester i alle klasser, dvs. en klubbmester i klasse D, C, B og A.

Klasse A og D blir avholdt  lørdag den 7/9-19 og klasse C og B blir avholdt søndag den 8/9-19. Påmeldingsfristen er tre uker før dvs. 17/8-19. Påmeldingsavgift kr. 350,-
Info vedr. betaling kommer i PM som blir sendt ut etter påmeldingsfristen.

Dommere på stevnet er: Øyvind Flenstad og Widar Bratlie

Øvrig info vedr NBF sporprøver se «Regler for brukshundprøver», disse finnes på hjemmesiden til NBF www.norskbrukshundsport.no

Husk for å starte på offisielle stevner må man ha følgende med ved oppmøte:

• Startbok (blåbok) bestilles hos NBF kr. 75,- norskbrukshundsport.no
  • Betalt startkort hos NBF kr. 250,- norskbrukshundsport.no
  • Må ha papirer for mentaltest på hunden hvis du starter i klasse C, B eller A
  • Gyldig vaksinasjon

Vi ønsker alle Lykke til – og håper å se mange av klubbens medlemmer på klubbmesterskapet

Elverum Hundeklubb / Brukshundgruppen

You may also like...