NYHET Elverum hundeklubb får egne klubbjakker/vester

Etter mange forespørsler fra våre medlemmer kan vi nå stolt presentere Elverum hundeklubb sin egen klubbjakke/klubbvest

Valget har falt på Canelana hundeførerjakke/vest.
Canelana er en norsk leverandør som er kjent for sine kvalitetsprodukter.

Forsiden av jakken – muligheter for å få brodert eget navn på venstre brystside av jakken. Store lommer, stramming i livet og nederst på jakken. Innsydd refleks

Klubbjakken er en praktisk tur,- og treningsjakke i softshell med membran. Ermene og hetten kan tas av slik at du har jakke og treningsvest i ett plagg. Hvis du ønsker en ren treningsvest, uten ermer og hette, så er det fullt mulig å bestille.

Jakken/vesten har store og gode lommer foran og bak, og er designet i samarbeid med aktive hundeførere. Den er ideell til tur, trening og konkurranse.

Avtagbare ermer med glidelås
  • Store og utvendige lommer til utstyr og treningseffekter
  • Vannavvisende (vanntett, men er ikke en regnjakke)
  • Vindtett
  • Puster
  • Stramming i livet og nederst på jakken/vesten
  • Fleece inne i kragen
  • Glidelåslommer på brystet og i sidene
  • Borrelås lukking nederst på ermene
  • Maskinvask på 40 0
  • Jakken har avtagbare ermer (med glidelås), og avtagbar hette med avstivet brem
Store lommer, og innerlommer med glidelås, samt stramming i livet

Jakken/vesten er i fargen sort, og med oransje logofarge foran og bak.
Det er mulig å få sitt eget navn brodert foran på brystet (venstre side)

Avtagbar hette med avstivet brem

Siden dette er et introduksjonstilbud, bidrar klubben med et tilskudd til jakkene/vestene slik at det blir en meget gunstig pris for oss medlemmer.

Pris for jakke: Kr 1490.-

Pris for vest: Kr 990,-

Hvis alt går etter planen er jakkene leveringsklare i midten av mai, og utleveres på hundeklubben umiddelbart etter at vi har mottatt dem.

Bestillingsfrist er 30 mars!

Praktisk informasjon: – Vi har fått tilsendt et komplett sett med jakker i alle størrelser slik at det er mulig å prøve jakkene før bestillin

Jakkene kan prøves enten på klubbhuset eller i Hundehallen

BESTILLING av jakkene gjøres direkte til Berit Jynge – hun vil være tilstede på klubbhuset eller i Hundehallen på datoene nevnt nedenfor

Det vil bli muligheter for å bestille, samt prøve jakkene og finne riktig størrelse:

14 mars i Hundehallen kl. 17.30 – 19.30

Lørdag 16 mars på klubbhuset kl. 12.00-14.00 – AVLYST da det ikke er brøytet, og dermed vanskelig å parkere/komme inn til klubbhuset

18 mars – mandagstrening på klubbhuset kl. 18.00 – 19.00

21 mars i Hundehallen kl. 17.30 – 19.30

Lørdag 23 mars på klubbhuset kl. 12.00-14.00

25 mars – mandagstrening kl. 18.00 – 19.00

Bestillingen er bindene, og jakkene må være innbetalt på
konto nr 1813 08 52781 innen 1 april !
NB!
Husk å merke innbetalingen med navnet på den som skal ha jakken/vesten!!

Vi håper flest mulig benytter seg av denne muligheten til å kjøpe en topp treningsjakke, og som en tøff jakke vi kan bruke på konkurranser og andre hundesamlinger for å vise at vi kommer fra Elverum hundeklubb!

Spørsmål rundt jakker/vestene kan rettes til Berit Jynge, tlf: 45100455

Du har kanskje også lyst til å lese...