Innetrening i Hundehallen vinteren 2019

I år som i fjor tilbyr Elverum Hundeklubb sine medlemmer muligheten til å trene inne i Hundehallen, som ligger i Braskereid, ca 28 km sør for Leiret. Vi har leid hallen hver torsdag, og kvelden blir delt mellom Bruks/Lydighet (trener mellom kl 17.00 og 19.00) og Agility (trener mellom kl 19.00 og 21.00) Oppstart torsdag 3. januar, og det vil bli trening hver torsdag frem til og med 11. april. All trening er basert på egentrening, men vi hjelper hverandre så godt vi kan. Bindende påmelding skjer til ”Påmelding Hundehallen” fra EHK sin hjemmeside. Det er i alt 15 kvelder Totalpris for sesongen er:
Antall hunderPris
Pr pers som trener 1 hund1250,-
Pr pers som trener 2 hunder1650,-
Familie som trener flere hunder1250,- pr familiemedlem
Husk å merke tydelig om du ønsker å delta på Agility eller Bruks/Lydighet Skriv navnet/navnene på den/de det betales for. Det er begrenset hvor  mange som kan trene samtidig, så førstemann til mølla.

Bindende påmelding innen 10.desember 2018.

Du har kanskje også lyst til å lese...