Innetrening 2018

Elverum hundeklubb har gjort en avtale om leie av innendørs lokaler fra uke 2 til  og med uke 16 2018.

Lokalet er opprinnelig et kyllinghus, det er oppvarmet og har kunstgress på deler av gulvet. De ulike aktivitetsgruppene vil få tilgang på sine respektive treningsdager,  agility på onsdag og lydighet/bruks trener på torsdager. Treningstiden er fra kl 18.00 – 21.00.

Stedet heter Hundehallen

Rudsveien 730

Braskereidsfoss

For å kunne delta på innetreningen må man  være medlem av Elverum Hundeklubb.

Påmeldingsfrist er 1. desember.

Treningsavgift for å trene her er kr  1050,- for hele perioden. Betales inn på kontonr 1822 17 93974

Husk å skrive hvem betalingen er fra og i hvilken treningsgruppe du vil bli med på.

Studenter kan få halv pris.

Påmelding her.

Kontaktpersoner for treningsgruppene

Rallylydighet:       Det ble for få som meldte seg på rallytrening. Klubben vil da ikke benytte seg av mandagene i Hundehuset. Satser på bedre interresse neste vinter for slik innetrening for rallylydighet.

Agility:   Tone Andresen

Bruks: Elisabeth Østbakken

Veibeskrivelse.   Link til kart  Rudsveien 730

Alternativ 1: Kjør Vestsideveien ned til krysset til Braskereidsfoss. Ta til høyre og følg Rudsveien 730 meter. Hundehuset er på høyre hånd.

Alternativ 2 : Kjør RV 2 ned til Braskereidsfoss. Ta av til høyre til Fylkesvei 491 forbi campingen, og kjør over Glomma. Kjør så rett over  krysset, Fylkesvei 505 og 491. Fortsett da 730 meter, Hundehuset er da på høyre hånd

Du har kanskje også lyst til å lese...