Resultater NBF-stevne 10. og 11.juni 2017

Her er resultatene fra NBF-stevne Spor kl A og B 10. og 11.juni 2017 av Elverum Hundeklubb.

Lørdag 10.juni:

Klasse B:

1. Mette Madsen Falch med BH Hottonia’s S’Ztil(Border Collie), Arendal og Omegn Hundeklubb, 548 poeng og opprykk.

2. Kristin Dyrhorn med Karma(rottweiler), Sunnmøre Hundeklubb, 487 poeng og godkjent.

3. Øyann Branstad med Reduck’s Vicki Barr(Golden Retriever), Gudbrandsdal Hundeklubb, 432 poeng og godkjent.

Klasse A:

1. Rannveig Boman med Kiæråsen’s Ben Sid(Border Collie), Fredrikstad og Omegn Hundeklubb, 531,5 poeng og godkjent.

2. Anita Helgesen md Kiæråsen’s Zeppo(Border Collie), Tønsberg Hundeklubb, 527 poeng og godkjent.

3. Anne Britt Aanstad med Skogsstugan’s Gynna(Schæfer), Gudbrandsdal Hundeklubb, 526 poeng og godkjent.

Totalt startende var 9 stk i kl A og 5 stk i kl B på lørdag.

Dommere var Terje Østlie og Inger Østlie.

Søndag:

Klasse B:

1. Inger Kristine Namlos med Sea-Croft The Celts(Labrador Retriever), Larvik og Omegn Hundeklubb, 562,5 poeng og godkjent.

2. Andreas Haugland med Hexgården’s Allan(Border Collie), Hønefoss Hundeklubb, 522,5 poeng og godkjent.

3. Mette Madsen Falch med BH Hottonia’s S’Ztil(Border Collie), Arendal og Omegn Hundeklubb, 513,5 poeng og godkjent.

Klasse A:

1. Monica Tegler med Tunevannet’s Mayra(Border Collie), Sarpsborg Hundeklubb, 592,5 poeng og Cert.

2. Ingar Oliversen med Vargfjell’s Ragni(Schæfer), Sarpsborg Hundeklubb, 563,5 poeng og godkjent.

3. Liv Lund med Tunevannet’s Mai(Border Collie), Sarpsborg Hundeklubb, 537 poeng og godkjent.

Totalt startende var 9 stk i kl A og 5 stk i kl B på søndag.

Dommere var Widar Bratlie og Heidi Tokstad.

Klubben gratulerer!

Du har kanskje også lyst til å lese...