Resultater NBF stevne 23.mai 2017

Her er resultatene fra NBF-stevne Spor kl C som ble holdt 23.mai 2017 av Elverum Hundeklubb.

Resultater Klasse C Spor:

1. Beate Letrud med Kurant’s Sam(Schæfer), Gudbrandsdal Hundeklubb, 563 poeng, godkjent og opprykk til KL B.

2. Berit Behrns med BH Caraninas Crazy Black (Riesenschnauzer),Lillehammer Brukshundklubb, 531,5 poeng, godkjent og opprykk til KL B.

3. Berit Jynge med Åbyfjorden’s Dream of Dais (Barbet), Elverum Hundeklubb,  471,5 poeng, godkjent.

4. Tom Skjellerud med Truxeli’s Bayazz (Schæfer), Stovner Hundeklubb. 438 poeng, godkjent.

5. Edle Fremstad med Fosliskrenten’s Wonka Nutt (Flatcoated Retriever),Elverum Hundeklubb, 460 poeng, ikke godkjent. (Manglet 0,5 poeng på lydigheten for å få godkjent på stevnet.)

Dommere var Terje Østlie og Inger Østlie.

Klubben Gratulerer!

Du har kanskje også lyst til å lese...