Bruksstevne 4. og 5.juni 2016 i kl A og B Spor

Helgen 4. og 5.juni hadde klubben bruksstevne i kl A og B Spor. Dommere for helgen var Terje Pedersen og Widar Bratlie.

Og her er resultatene:

Lørdag 4.juni kl A Spor:

1. Turid Stavn(Fet og Omegn HK) med Besti, Border Collie, med 575 poeng og Cert.020

2. Monica Tegler(Sarpsborg HK) med Tunevannets Mayra, Border Collie, med 572,5 poeng.

3. Rannveig Bomann(Fredrikstad og Omegn HK) med Kiæråsens Ben Sid, Border Collie, med 503 poeng.

Dommer: Terje Pedersen

Lørdag 4.juni kl B Spor:

1. Hilde Norlie(Flateby HK) med Deepeyes Ice Ages Peaches, Australian Kelpie, med 577 poeng og opprykk til kl A.017

2. Berit Skogen(Elverum HK) med Andreelunds Alma, Schæfer, med 540,5 poeng.

3. Ellinor Simonsen(Tønsberg HK) med Lissy, Border Collie, med 511,5 poeng.

Dommer: Widar Bratlie

Søndag 5.juni kl A Spor:

1. Anne Tvedt(Stovner HK) med Vargfjells Inouk, Schæfer, med 586,5 poeng og Cert.042

2. Heidi Linnerud(Norsk Rottweiler Klubb) med Trollheads Bella, Schæfer, med 553,5 poeng.

3. Rannveig Bomann(Fredrikstad og Omegn HK) med Kiæråsens Ben Sid, Border Collie, med 520 poeng.

Dommer: Widar Bratlie

Søndag 5.juni kl B Spor:

1. Ellinor Simonsen(Tønsberg HK) med Lissy, Border Collie, med 513 poeng.

2. Oona Brun(Jetta HK) med Highway 2 My Dreams av Aussieboxy, Australian Shepherd, med 469 poeng.048

3. Berit Skogen(Elverum HK) med Andreelunds Alma, Schæfer, med 438 poeng.

Dommer: Terje Pedersen

Gratulerer alle sammen!

Og en stor takk til alle som hjalp til og gjorde det mulig å gjennomføre stevnet!

Du har kanskje også lyst til å lese...